Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: І знову кримінал...
http://www.novomirgo... align=right vspace=10 border=0> http://www.novomirgo... width=240 align=left vspace=5 border=0>Працівники Новомиргородського РВ УМВС України в Кіровоградській області розкрили розбійний напад, скоєний стосовно жителя одного із сіл району.

Про це http://kirovograd.pr... target=_blank>«Кіровоград.proUA.com» повідомили у ВЗГ УМВС у Кіровоградській області.

Зловмисниками виявилися двоє місцевих жителів, 1989 та 1992 років народження, один із яких раніше судимий.


У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що першою жертвою «напарників» стала місцева жителька 1941 року народження. Пошкодивши вхідні двері, чоловіки проникли до будинку, але виявилося, що господиня вдома. Тоді один із нападників ударив її кулаком по обличчю, в результаті чого жінка впала на підлогу та втратила свідомість. В цей час молодики стали шукати гроші і цінні речі. Однак, залишившись ні з чим, вийшли з будинку та попрямували далі.

За кілька метрів побачили у чужому подвір’ї автомобіль та вирішили перевірити, чи не знайдеться у ньому чогось цінного. Аж тут на порозі з’явився господар будинку. Тож із транспортного засобу нападники переключились на чоловіка. Погрожуючи застосувати ножа, вони змусили пенсіонера зайти всередину помешкання, де відкрито заволоділи його грошима у сумі 1200 гривень та мобільним телефоном. Після цього з місця події зникли.

Під час затримання в одного із підозрюваних було вилучено викрадену мобілку потерпілого, а гроші товариші встигли витратити на свої потреби. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 ККУ (розбій, поєднаний з проникненням у житло), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна. Слідство триває.

27 липня 2010


1


  Закрити  
  Закрити